Ein dagur á Stóra Dímun. Siglt verdur av Gomlurætt suður á Stóra Dímun.

Á Stóra Dímun verður siglt inn í Dímunargjógv har farið upp á land. Gingið verður eftir helluni suður til Kleivina har bóndin skipar gonguna upp á oynna. Undir steðginum bjóða bóndahjúnini kaffi og vaflir og vísa runt á garðinum. Minnist til heit klæðir, góðar skógvar.

Túrurin er krevjandi og ikki fyri fólk við hæddar ræðslu.

Daytrip to the island Stóra Dímun. Departure from Gamlarætt with a course set against Stóra Dímun.

Arrived at Stóra Dimun we sail into Dimmunargjógv where we go ashore. We cross the rocks along the water until we reach Kleivin where we climb the island. Remember to bring warm clothes, good shoes, lunch box and a backpack.

The trip is physically demanding and the climb is not recommended for people with a fear of hights.