Summartónar á Stóra Dímun.

Siglt verdur av Gomlurætt suður á Stóra Dímun. Á Stóra Dímun verður siglt inn í Dímunargjógv ella at Rakhellu har farið upp á land. Gingið verður eftir helluni til Kleivina har bóndin skipar gonguna upp á oynna. Í túninum uttanfyri Dímunargarðin verður Summartóna konsert og bóndahjúnini bjóða kaffi og vaflir og vísa runt á garðinum. Møguleiki er eisini at bíleggja føroyskan matpakka við til túrin.

Minnist til heit klæðir, góðar skógvar. Túrurin er krevjandi og ikki fyri fólk við hæddar ræðslu.

Summartónar on the island Stóra Dímun.

Departure from Gamlarætt with a course set against Stóra Dímun. Arrived at Stóra Dimun we sail into Dimmunargjógv og Rakhellu where we go ashore. We cross the rocks along the water until we reach Kleivin where the local farmer guids the climb to the farm on the island. A Faroese packed lunch with dry fish, dried whale meat, whale blubber and potatoes can be ordered for the trip

Remember to bring warm clothes, good shoes. The trip is physically demanding and the climb is not recommended for people with a fear of hights.